Satın Alınacak En İyi 3 Uzaktan Kumandalı Tekne 2018
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Satın Alınacak En İyi 3 Uzaktan Kumandalı Tekne 2018

0

Uzaktan kumandalı bir tekne satın alırken, en yüksek hızı, pil kapasitesini, taşıma gücünü ve (kaçınılmaz olarak) kapsizleştirmeden sonra kendiliğinden olan yeteneği de dahil olmak üzere çeşitli faktörleri göz önünde bulundurmak istersiniz. Tabii ki diğer teknelere karşı yarışmayı planlıyorsanız sinyallerin karışmaması için birden fazla frekansta çalışan bir tane isteyeceksiniz. Unutmayın, bu teknelerin hepsi tatlı suda kullanılmak üzere tasarlanmıştır bu nedenle tuzlu su için uygun değiller.

 1-) En İyi Genel / En İyi Ürün: GordVE Uzaktan Kumandalı Tekne 

GordVE Uzaktan Kumandalı Yarış Botu saatte 18 mil hıza ulaşır ve yaklaşık 500 fitlik bir kontrol menziline sahiptir. Diğer şeylerin yanı sıra, hız ve pil kapasitesini de gösteren bir LCD ekrana sahip iyi tasarlanmış uzaktan kumanda sayesinde kullanımı kolaydır. Pilden bahsetmişken, şarj başına yaklaşık 6 ila 8 dakikalık kullanım süresi elde edersiniz ve şarj süresi yaklaşık 45 dakikadır. Yapısı su geçirmez bir gövdeye ve kaplamayı önlemek için anti-tilt modüler tasarıma sahiptir ve darbeye dayanıklı ABS plastik gövdesi bu teknenin kayalara ve dalgalara dayanabilmesini sağlar.

2-) Hız için en iyi: H102  Uzaktan Kumandalı Hız Teknesi

Saatte 20+ mil hızıyla diğer gemilere fark atacak ve yaklaşık 400 metreden yakın uzaklıklarda kontrol edilebilecek. Çift kapaklı tasarımı, suyu dışarıda tutmak için tasarlanmıştır ve uzaktan kumandası, teknenin kendi kendini kumanda etmesini sağlayan kendi kendine bir kurtarma moduna sahiptir. LCD ekran, sinyal ve gç göstergeleri, trim ayarı ve sol / sağ gaz anahtarı modları olan bu teknenin uzaktan kumandasını özellikle seviyoruz. Ayrıca, diğer uzaktan kumandalı teknelerden daha iyi bir yerde tutmaya yardımcı olan bir Acil Durdurma özelliğine de sahiptir.

3-) En İyi Bütçe: RC Tekne SZJJX Uzaktan Kumandalı Yüksek Hızlı Elektrikli Yarış Teknesi

Uzaktan kumandalı bir teknede çok fazla para bırakmadan tekne test etmek isterseniz JX802 mükemmel bir seçimdir. Hem mavi hem de turuncu renkte gelir ve kapaklar varsa kendine özel bir yardımcı olan V-hull tasarımına sahiptir. Bunun üzerine, agresif dalgalara dayanmak için dayanıklı darbeye dayanıklı ABS plastik parçalardan yapılmıştır.Yaklaşık 100 feet’lik bir kontrol mesafesine sahip olacak sadece havuzlarda ve küçük havuzlarda kullanmanız tavsiye edilir. Tekne, yaklaşık 90 dakikalık şarj süresi ile yaklaşık 10 ila 15 dakikalık bir sürüş süresi sağlayan 3.6V 500 mAH nikel kadmiyum bataryaya sahiptir.

 

Bu yazı sende ne reaksiyon verdi ?
  • 0
    _tt_
    Üşüttü
  • 0
    sabr_m_zorlad_
    Sabrımı Zorladı
  • 1
    ayd_nlatt_
    Aydınlattı
  • 0
    rahatlatt_
    Rahatlattı
  • 0
    mutlu_etti
    Mutlu Etti

Sağlam oku, " Mühendis ol "

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir