Evinizdeki Takım Çantası: Temel Araç ve Malzemeler
  1. Anasayfa
  2. Günlük Hayat
Trendlerdeki Yazı

Evinizdeki Takım Çantası: Temel Araç ve Malzemeler

0

Bir mühendisin evinde mesleğini sergileyebilmesi için mutlaka bir takım çantasına ihtiyacı vardır. (Ailenize hava atmak için buna kesinlikle ihtiyacınız var.) Bu yazımızda mühendislere rehber olacak nitelikte takım çantası içeriğini paylaşıyoruz.

Takım çantasının içinde ne olması gerekir, bu aletleri nasıl kullanırsınız gibi sorulara cevap vereceğiz. Listeyi belirlerken maliyet hesabı da yapacağız.

İlk ihtiyacımız boş bir: Takım çantası

Bu çanta, sadece vidaları sıkmakla kalmaz, aynı zamanda sizi kötü günlerde de kurtarabilir. İçindekilerle süper bir mühendis olma yolunda ilk adımı atın! Yaklaşık fiyatı 400₺. Paylaşıldığı gün kurundan yaklaşık 14$.

Tornavida seti

Farklı süper güçlere sahip tornavidalarla, evinizdeki vidaları düzeltmek ve dünyayı kurtarmak artık çok daha kolay! Yaklaşık fiyatı 750 ₺ yani 26$ marka tercihi olarak izeltaş tavsiye ederiz.

Pense

Kablo bükme, obje tutma veya sadece biraz mimik eklemek için ideal bir araç. Her işte biraz drama! Yaklaşık fiyatı 300₺ yani 10$.

Ölçüm araçları

Çeşitli boyutlarda cetvel, metre, şerit metre gibi ölçüm araçları. Değişik ölçüm araçları sayesinde evinizi daha iyi organize edebilir ve projelerinizi düzenli bir şekilde planlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan ölçüler parmaklarınızın ucunda! Başlangıç cihazları için fiyat 600-700 $ arasında buda 23$.

Test cihazları

Elektrikli cihazların çalışma durumunu kontrol etmek için multimetre gibi temel test cihazlarına ihtiyacın var. Elektronik cihazlarınızın sağlığını kontrol etmek için mükemmel bir araç. Bu küçük kahraman, evinizdeki elektronik cihazlara bakmak için burada! Yakşalık fiyatı 450₺, yani 16$.

Matkap ve uç seti

Duvar delmek, rafları monte etmek veya sadece bir tabloyu asmak için ideal bir araç seti. Her delik, bir başarı hikayesi! Yaklaşık fiyatı 2000 ₺ yani 70$

Çeşitli vida ve çiviler

Her tür vidayı ve çiviyi içeren bu çanta, beklenmedik durumlar karşısında size yardımcı olacak. İhtiyacınıza uygun bir çözüm her zaman yanınızda! Buraya fiyat yazmıyoruz, çünkü kurulumunu yaptığınız dolaplardan vs artırdığınız parçalar bu kategoriyi dolduracak.

İzolasyon bandı ve yalıtım malzemeleri

Elektrik işleri sırasında güvenliği sağlamak için mükemmel. Süper izolasyon, her türlü kötü enerjiye karşı koruma! Yaklaşık 50₺ yani 2$.

Güvenlik ekipmanları

Eldiven, güvenlik gözlüğü ve kulaklık – her biri, mühendislik maceralarınıza koruma ve tarz katmak için! Burasıda yaklaşık 100 tl yani 3$.

Temel ilk yardım seti

Küçük kesikleri, çizikleri veya sıyrıkları tedavi etmek için. Bu sette yaklaşık 150₺ / 5$.

Temel bulundurmanız gereken setleri yukarıda liste şeklinde belirledik. Şuan setin fiyatı 4850₺ yapıyor buda yaklaşık 170$. Setin içeriği yıllara göre değişeceğini zannetmiyorum ama fiyatını okuduğunuz yıl dolar kuru ile çarparak bulabilirsiniz.

Aşağıdaki yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Mühendislikte Başarıya Giden Yol: 5 Vazgeçilmez Alışkanlık

Bu yazı sende ne reaksiyon verdi ?
  • 0
    _tt_
    Üşüttü
  • 0
    sabr_m_zorlad_
    Sabrımı Zorladı
  • 0
    ayd_nlatt_
    Aydınlattı
  • 0
    rahatlatt_
    Rahatlattı
  • 0
    mutlu_etti
    Mutlu Etti

Sağlam oku, " Mühendis ol "

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir