Yapay Zekalı Diş Fırçalama Alışkanlığı Yaratan Akıllı Diş Fırçası: Genius –X
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Yapay Zekalı Diş Fırçalama Alışkanlığı Yaratan Akıllı Diş Fırçası: Genius –X

0

Dünya üzerinde popüler diş fırçalarının önder markası Oral-B diş fırçalama alışkanlıklarını daha sağlıklı ve devamlı hale getiren yapay zeka teknolojisi ile Genius-X adında bir diş fırçası üretti. Bu akıllı diş fırçası ile gelecekte tüm bireylerin sağlıklı ve bakımlı dişlere kavuşması bekleniyor.

Teknolojinin günden güne değişmesi ve gelişmesi özellikle günlük hayatta kullanılan pratik cihazlarda fazlasıyla kendine yer bulunuyor. Yapay zeka birçok alana el attığı gibi kişisel hijyen alanında mükemmel dokunuşlar yapıyor. Kişisel bakım malzemelerinden biri olan diş fırçası Oral-B tarafından yapay zekayı ile değişti ve teknolojik bir özellik kazandırılarak daha akıllı hale getirildi.

Oral-B firmasının ürettiği akıllı diş fırçası Genius-X kullanıcının diş fırçalama rutinini takip ederek kendisine diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak adına bir program üretiyor. Ayrıca bu diş fırçasının üzerinde USB ile şarj edilebilen bir ünite bulunuyor. Akıllı telefonlar ile diş fırçası şarj ediliyor ve kullanıcıya bu durum büyük kolaylık sağlıyor. Akıllı telefon desteği ile şarj edilmesi sayesinde kullanıcılar şarjı bitecek korkusu yaşamadan bu diş fırçasını her daim yanında bulundurabiliyor. Ağız hijyeni ve dişlerin bakımı oldukça önemli olduğundan Genius-X bu konuda bir bakıma kişinin özel asistanı oluyor.

Oral-B firmasının marka editörü yaptığı açıklamada Genius-X akıllı diş fırçası sayesinde tüm evlerde ağız ve dişler için sağlık taramasının kolay bir şekilde yapılabileceğini açıkladı. Ayrıca bu diş fırçası şu anda piyasada satılan otomatik şarjlı diş fırçalarına göre daha iyi bir performans sergiliyor. Kullanıcının diş yapısını algılıyor ve ona gör bir çözüm sunuyor. Diş fırçasının satış fiyatı da akıllı bir diş fırçasına göre makul oranlarda belirlenmiştir.

 

Bu yazı sende ne reaksiyon verdi ?
  • 0
    _tt_
    Üşüttü
  • 0
    sabr_m_zorlad_
    Sabrımı Zorladı
  • 0
    ayd_nlatt_
    Aydınlattı
  • 0
    rahatlatt_
    Rahatlattı
  • 0
    mutlu_etti
    Mutlu Etti

Sağlam oku, " Mühendis ol "

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir